Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Απογοητευτικός ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., 0-0 με τον Α.Σ. Άρη



Κανείς δεν είχε όρεξη για ποδόσφαιρο προχθές στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' και στο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Σ. Άρης 0-0, για την 5η αγωνιστική των Play Offs της Super League. Ούτε οι παίκτες, ούτε κι ο κόσμος που απείχε επιδεικτικά από το πλευρό των ''ερυθρόλευκων'' εκφράζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την απογοήτευσή του για την απώλεια (και) της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του U.E.F.A. Champions League.

Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις και Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και Α.Σ. Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τις δυο ομάδες να τελειώνουν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής των Żewłakow στο 38' και Nasuti στο 78'.

Παρότι οι ''κίτρινοι'' έπαιζαν με παίκτη παραπάνω για πολύ περισσότερη ώρα, δεν κατάφεραν να αναγκάσουν τον Pardo, που αντικατέστησε τον τραυματία Νικοπολίδη, να... ιδρώσει και αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο σχεδόν σ' όλο το ματς. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι τελικές φάσεις στο 67' ήταν 13-0 υπέρ των γηπεδούχων...

Ούτε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. που είχε φλύαρη υπεροχή -ωστόσο αν και κακός άξιζε κάτι παραπάνω- ανησύχησε ιδιαίτερα τον Σηφάκη, που όποτε χρειάστηκε πάντως φώναξε ''παρών'', με τους γηπεδούχους να βγάζουν για άλλη μια φορά στο χορτάρι την επιθετική δυστοκία τους.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη κλασική ευκαιρία ήρθε στο 90'+1 με τον αρχισκόρερ φέτος των ''κίτρινων'', Cámpora να στέλνει τη μπάλα άουτ από το ένα μέτρο!


Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. -  Α.Σ. Άρης    0-0

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Božidar Bandović): Pardo, Żewłakow, Παπαδόπουλος Αβρ., Raúl Bravo, Πάντος, Dudu Cearense, Ledesma, Óscar González, LuaLua, Derbyshire (54' Παπαδόπουλος Κ.), Μήτρογλου.

Α.Σ. Άρης (Héctor Raúl Cúper): Σηφάκης, Arano, Κουλουχέρης, Nasuti, Guiaro, Calvo (82' Γραικός), Fernandez, Daly (61' Αραβίδης), 'Nacho' García, Cámpora, Javito.


Photos: InTime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates