Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Άλλη μια ήττα στη Θεσσαλονίκη, Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 1-0



Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει πλέον το προβάδισμα για την έξοδο στα προκριματικά του U.E.F.A. Champions League. Με γκολ του Muslimović στο 11', νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π στην Τούμπα προχθές, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League και αποσπάστηκε 3 βαθμούς από τους ''ερυθρόλευκους''.

Παράλληλα, ''ξόρκισε'' την παράδοση που τον ήθελε να μην κερδίζει τους Πειραιώτες στην Τούμπα, για το πρωτάθλημα, τα τελευταία 12 χρόνια. Τελευταία νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 18 Δεκεμβρίου 1997 (σεζόν 1997-98) με 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χάρμα ιδέσθαι. Και οι δύο ομάδες είχαν επιθετικές διαθέσεις, ψάχνοντας το γκολ, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει πολύ καλό ρυθμό, να είναι ανοικτό και οι φάσεις να είναι πάρα πολλές μπροστά στις δύο εστίες. Ο Π.Α.Ο.Κ. είχε την πρωτοβουλία στην αρχή, προηγήθηκε στο 11' με τον Muslimović, αξιοποιώντας το λάθος του Νικοπολίδη και είχε και άλλες πέντε ευκαιρίες για άλλο γκολ (6' Sorlin, 14', 36' Filomeno, 29', 35' Muslimović).

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. από την άλλη, είχε τις δικές του καλές ευκαιρίες, με τους Derbyshire (6', 33'), LuaLua (15') και Τοροσίδη (37'). Συμπερασματικά, το μόλις ένα γκολ αδικεί την ποιότητα και τις φάσεις του πρώτου 45λεπτου.


Ο καταιγιστικός ρυθμός δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Π.Α.Ο.Κ., άλλωστε, που έχασε τον Savini στο 50' λόγω τραυματισμού (στη θέση του ο Μαλεζάς) έδειξε ότι δεν το ήθελε. Πρόσεξε περισσότερο τα μετόπισθεν και έδωσε στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π, την κατοχή της μπάλας. Αλλωστε, αυτός είχε τη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Vieirinha στο 54', ενώ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Mellberg στο 59'.

Ο Bandović έβλεπε τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. να έχει την πρωτοβουλία, αλλά να μην απειλεί. Έβαλε τον Μήτρογλου στο 62' αντί του Maresca, γυρίζοντας το σύστημα σε 4-4-2, μετέφερε όλο και περισσότερο το παιχνίδι προς τα καρέ του Π.Α.Ο.Κ., χωρίς να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία. Απείλησε με Τοροσίδη (64'), Μήτρογλου (72'), πίεσε αρκετά στο τελευταίο 15λεπτο, αλλά δεν απείλησε και δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.


Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.      1-0 (1-0)
11' Muslimović.

Π.Α.Ο.Κ. (Fernando Santos): Χαλκιάς, Contreras, 'Lino'-Dorvalino Alves Maciel, Savini (50' Μαλεζάς), Cirillo, García, 'Vitolo'-Víctor José Añino Bermúdez, 'Vieirinha'-Adelino André Vieira Freitas, Sorlin, Filomeno (85' Παπάζογλου), Muslimović (78' Φωτάκης).

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Božidar Bandović): Νικοπολίδης, Żewłakow, Παπαδόπουλος Αβρ., Mellberg, Raúl Bravo, Maresca (62' Μήτρογλου), Τοροσίδης, Óscar González, Leonardo (83' Παπαδόπουλος Ι.), LuaLua, Derbyshire.

Photos: InTime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates