Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-1: Πέρασε και από τον Βόλο δημιουργώντας νέο ρεκόρ

 

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. συνέχισε χθες το εκπληκτικό του σερί μακριά από το Γεώργιος Καραϊσκάκης, έκανε το 8x8 στην επαρχία χωρίς να δεχτεί γκολ (!) κι οδεύει εκ του ασφαλούς προς την κατάκτηση του τίτλου! Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν νικηφόρα κι από τον Βόλο για την 20η αγωνιστική της Super League, επικρατώντας του τοπικού Α.Σ. Ολυμπιακού 1937 με 0-1 χάρη σε τέρμα του Fuster στο 19' μπροστά σε 10.000 φιλάθλους τους! Ντεμπούτο για τον Djebbour που μπήκε στο 61' στη θέση του Pantelić.

Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες φορές που ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έπαιρνε το προβάδισμα από το ημίχρονο και στο δεύτερο επαναπαυόταν, οι Πειραιώτες κυνήγησαν με θέρμη το δεύτερο γκολ στην επανάληψη για να ''καθαρίσουν'' το ματς κι έφτασαν σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στο να το πετύχουν, όμως βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Jakupović.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 35' δημιουργώντας αρκετές φάσεις για να σκοράρουν, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό δεκάλεπτο με τους Monje, Breška να βγαίνουν δυο-τρεις φορές καλά στην κόντρα όμως να τα χαλάνε στην τελική προσπάθεια με τον Σολάκη να χάνει καλή ευκαιρία στο 44'.


Στην επανάληψη όμως, η υπεροχή των φιλοξενούμενων ήταν καθολική και δεν κινδύνεψαν σχεδόν καθόλου με την πρώτη φάση των γηπεδούχων να γίνεται στο 65' με ένα σουτ του Breška που πέρασε άουτ.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., παρότι έχει το ματς Κυπέλλου με τον Π.Α.Ο.Κ. μεσοβδόμαδα, δεν έδωσε χώρο στους γηπεδούχους για να κάνουν το παιχνίδι τους και δημιουργούσε συνεχώς φάσεις με κυριότερες αυτές των Mirallas Y Castillo (57'), Pantelić (58'), Djebbour (81') και Holebas (90'+1), όμως ο Jakupović ήταν εξαιρετικός και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Ο Valverde έβγαλε από το ματς τους Mirallas Y Castillo (73'), Pantelić (61') για να τους ξεκουράσει ενόψει Τούμπας με τον Djebbour να κάνει ντεμπούτο και να έχει καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε.


Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.           0-1 (0-1)
19' Fuster

Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 (Αθανάσιος Τσιώλης): Jakupović, Tomas, Ρόκας, Doležaj, Álvarez, Szélesi, Breška, Monje, Καπετάνος Κ. (71' Μητρόπουλος), Bertoldi (46' Martín), Σολάκης (59' Acosta).

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Pardo, Παπαδόπουλος Αβρ., Mellberg, Raúl Bravo, Τοροσίδης, Modesto, Ibagaza, Fuster, Riera (79' Holebas), Mirallas Y Castillo (73' Zairi), Pantelić (61' Djebbour).

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates