Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών 2-1: Άλλη μια νίκη στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης''


Ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό... Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. φόρτσαρε μετά τα μέσα του α' ημιχρόνου και ''καθάρισε'' με συνοπτικές διαδικασίες την περασμένη Κυριακή το ματς κόντρα στον Α.Π.Σ. Ατρόμητο Αθηνών για την 14η αγωνιστική της Super League, διατηρώντας το απόλυτο στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης''.

Ο Fuster με πέναλτι στο 34' κι ο Mirallas Y Castillo με σουτ στο 36' διαμόρφωσαν το 2-1 υπέρ των ''ερυθρόλευκων'' που βρέθηκαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή, 2 βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό Α.Ο. Ο Α.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών σημείωσε το γκολ της τιμής στο 90'+3 με τον Favalli.

Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. λόγω κόκκινης κάρτας του Ντουντού στο 68’ για χτύπημα στον Τάτο, όμως, ο Θάνος χαρίστηκε σε μια παρόμοια φάση στον Oliveira για αγκωνιά στον Fuster.

Ο Valverde, που έβαλε τελικά τον Ibagaza στην 11άδα και προτίμησε τον Zairi αντί του Németh, είδε στο 12' τον Rommedahl να πέφτει κάτω και να ζητάει αλλαγή. Πράγματι ο Δανός δεν κατάφερε να συνεχίσει κι ο Pantelić μπήκε στο ματς στο 15'. Αυτομάτως ο Mirallas Y Castillo τραβήχτηκε πιο πίσω, ενώ άλλαζε συχνά θέσεις με τον Fuster που πήγε δεξιά.



Το κατάφεραν μάλιστα με μεγάλη επιτυχία στο τρίλεπτο 34'-36' με τον Fuster να σημειώνει δεύτερο σερί πέναλτι μετά από αυτό της Καβάλας και τον Mirallas Y Castillo να παίρνει εξαιρετική κάθετη από τον Zairi και να καθαρίζει το ματς δυο λεπτά αργότερα. Στο 40' ο Βέλγος στράικερ είχε και δοκάρι με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν τελικά στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.

Στο β' ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. να έχει μια δυο καλές φάσεις, όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ με διπλή ευκαιρία στο 59'. Στο 68' ο Dudu Cearense αποβλήθηκε με (αυστηρή) κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Τάτο κι ο Valverde έβαλε άμεσα τον Hurtado στη θέση του Zairi.

Ο Δώνης γύρισε το σύστημα σε 4-3-3 περνώντας στο ματς τους Αναστασάκο, Perrone, Sarmiento, όμως ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. που είχε σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, ωστόσο, ο Α.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών κατάφερε να σκοράρει στην τελευταία φάση του αγώνα (90'+3) με τον Favalli.

Αυτή ήταν η 7η νίκη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' σε ισάριθμα ματς...



Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών      2-1 (2-0)
34' πέν. Fuster, 36' Mirallas Y Castillo - 90'+3 Favalli

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Pardo, Mellberg, Modesto, Holebas, Τοροσίδης, Dudu Cearense, Ibagaza, Fuster, Zairi (72' Hurtado), Rommedahl (15' Pantelić), Mirallas Y Castillo (61' Németh).

Α.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών (Γεώργιος Δώνης): Μιχαηλίδης, Baszczyński, Vignal, Marcelo Oliveira, Νάστος (75' Perrone), Νεμπεγλέρας, Favalli, Saganowski (57' Αναστασάκος), Τάτος, Camara, Καραγκούνης (71' Sarmiento).

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates