Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ασύνδετος ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-1 στον ΠανσερραΪκό Μ.Γ.Σ.



Με τον Marko Pantelić να σημειώνει το πρώτο του τέρμα  στο πρωτάθλημα στην πρώτη του εμφάνιση στην βασική 11άδα, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. πέρασε προχθές νικηφόρα από τις Σέρρες επικρατώντας του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ. με 0-1, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. παρουσίασε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μέχρι τα μισά του ημιχρόνου, καθώς ο Valverde προτίμησε να επαναφέρει τους δυο κόφτες (σ.σ.: Dudu Cearense, Hurtado) και η έλλειψη του Ibagaza ήταν εμφανής. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα και μόνο ο Vručina πίεζε και έψαχνε για την κόντρα, κάνοντας το έργο των Πειραιωτών πολύ δύσκολο.

Ο Valverde ζητούσε συνεχώς να πηγαίνει η μπάλα στα άκρα, όμως οι μέσοι και οι αμυντικοί προτιμούσαν τις βαθιές μπαλιές με τον Βάσκο να βγαίνει ουκ ολίγες φορές από τα ρούχα του. Τελικά όταν άρχισε από το 30' να πηγαίνει η μπάλα στα άκρα και κυρίως στα δεξιά που έπαιζε ο Φετφατζίδης, η άμυνα των γηπεδούχων αποδιοργανώθηκε. Συν τοις άλλοις οι γηπεδούχοι έπαιζαν πολύ ψηλά το τεχνητό οφσάιντ και τελικά την... πάτησαν σε δυο φάσεις.

Στη μία του γκολ στο 32' όταν ο Riera έβγαλε ωραία κάθετη στον Pantelić, που σκόραρε με τα... χίλια ζόρια και σε άλλη μια με τον Τοροσίδη να βρίσκει και πάλι τον Σέρβο, που νικήθηκε από τον Radman.


Όσο για τους γηπεδούχους, αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και δεν ανησύχησαν τον Νικοπολίδη. Παρά το γεγονός ότι ο Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο Kokotović δεν άλλαξε την τακτική του, ο Valverde δεν είχε προφανή λόγο να το κάνει και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς αλλαγές στην επανάληψη.

Το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. είχε μια φλύαρη υπεροχή, η αμυντική διάταξη των Σερραίων ήταν απροσπέλαστη κι έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' έψαχναν τις κάθετες πάσες. Στο 51' ο Pantelić πήρε άλλη μια κάθετη, έσπασε τη μπάλα στον Hurtado που σούταρε στην κίνηση άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα ο Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. προσπαθούσε να βγει από την άμυνά του και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω και παραλίγο να το καταφέρει σε μια δυο στημένες φάσεις. Αντίθετα, κινδύνεψε με ένα δεύτερο γκολ στο 71' όταν το φαλτσαριστό σουτ του Fuster σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τα ''λιοντάρια'' έψαξαν την ισοφάριση με αποτέλεσμα να μένουν ακάλυπτοι στα μετόπισθεν και τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. να δημιουργεί ευκαιρίες στην κόντρα, κυρίως από δεξιά με τον Rommedahl, χωρίς ευτυχή κατάληξη. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους ''ερυθρόλευκους'' να πανηγυρίζουν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη που τους έφερε σε θέση ισχύος, όσον αφορά στους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου.


Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.        0-1 (0-1)
32' Pantelić.

Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. (Dragan Kokotović): Radman, Παντελιάδης, Pablo Amo, Mawene, Γαλανόπουλος, Abubakari, Castro, 'Leozinho'-Leandro Sales de Santana (76' Tadić), Γεωργιάδης (83' Dalé), Beljić, Vručina.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος Αβρ., Mellberg, Holebas, Τοροσίδης, Dudu Cearense, Hurtado, Fuster (83' Ibagaza), Riera, Φετφατζίδης (69' Rommedahl), Pantelić (60' Μήτρογλου).

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates