Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο καταναλωτικό δάνειο “Xpress” & άμεση ρευστότητα από την Εμπορική Τράπεζα


Η ανανεωμένη έκδοση του καταναλωτικού δανείου ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών και προσφέρει έως και €15.000 μετρητά ακόμη και την ίδια μέρα, με σταθερή χαμηλή δόση από €18,11 ανά €1.000 δανείου.

Άμεση ρευστότητα μέσα από γρήγορες και απλές διαδικασίες συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές η Εμπορική Τράπεζα, με τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του καταναλωτικού δανείου “Xpress”.

Το δάνειο “Xpress” χωρίς εξασφαλίσεις, προσφέρει μετρητά έως και €15.000, ακόμη και την ίδια ημέρα, καθώς και χαμηλή σταθερή δόση για όλη τη διάρκεια του δανείου από €18,11 ανά €1.000 δανείου ανεξάρτητα από τις όποιες επιτοκιακές μεταβολές, για τον καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό των δανειοληπτών.

''Πιστοί στη δέσμευσή μας για ουσιαστική στήριξη των ελληνικών νοικοκυριών μέσα από την απρόσκοπτη χορήγηση δανείων και την παροχή ενός ασφαλούς τραπεζικού περιβάλλοντος, και με διαρκή στήριξη του μητρικού μας ομίλου, της Crédit Agricole, συνεχίζουμε προσφέροντας προϊόντα προστιθέμενης αξίας, τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Με το νέο καταναλωτικό δάνειο “Xpress” , η Εμπορική Τράπεζα προσφέρει την ιδανική λύση για την κάλυψη έκτακτων προσωπικών και καταναλωτικών αναγκών, καθώς παρέχει άμεση ρευστότητα με γρήγορες διαδικασίες, παράλληλα με μία σειρά πλεονεκτημάτων για τη διευκόλυνση του δανειολήπτη'', δήλωσε ο κ.Marc Hay, Επικεφαλής της Μονάδας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Μάρκετινγκ της Εμπορικής Τράπεζας.

Επιπλέον, με το δάνειο “Xpress” η Εμπορική Τράπεζα προσφέρει ευελιξία στην αποπληρωμή του δανείου, με τη δυνατότητα παράλειψης έως και δύο δόσεων το χρόνο, ενώ με το δωρεάν πρόγραμμα προστασίας πληρωμής δόσης εξασφαλίζεται η ομαλή εξυπηρέτηση του δανείου σε περίπτωση επαγγελματικής δυσκολίας.

Παράλληλα, η Εμπορική Τράπεζα συνεχίζει να προσφέρει το πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπων από καταναλωτικά δάνεια και κάρτες, “Τακτοποίηση Xpress”, το οποίο στοχεύει στην υγιή χρηματοδότηση ιδιωτών, προσφέροντας λύσεις για την καλύτερη οργάνωση των οικονομικών τους. Το πρόγραμμα “Τακτοποίηση Xpress” εξακολουθεί να προσφέρει χαμηλή σταθερή δόση, από €13,50 ανά €1.000 δανείου, καθώς και τρίμηνη άτοκη περίοδο χάριτος στην έναρξη του δανείου. Επιπλέον έχει ενισχυθεί με ευελιξίες αποπληρωμής για τη διευκόλυνση των δανειοληπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο προϊόν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στην ιστοσελίδα http://www.emporiki.gr/ ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210-650 5000 από κινητό ή από το εξωτερικό.


Πηγή: Emporiki Bank

1 σχόλιο:

  1. Οικονομική προσφορά

    Γεια σας κύριε και κυρία,

    Δάνειο προσφορά σε προσιτές επιτόκια.
    Έχετε ήδη απορριφθεί από πολλές τράπεζες;
    Μήπως χρειάζονται χρηματοδότηση για να παγιώσει το χρέος σας;
    Μήπως χρειάζονται χρηματοδότηση για να βοηθήσει την εταιρεία σας να επανέλθει σε τροχιά;
    Έτσι, θα χορηγούν δάνεια σε πελάτες που ενδιαφέρονται για ένα επιτόκιο που κυμαίνεται από 2%.
    Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail:ciprianoloretta28@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Subscribe to updates