Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ''ρελαντί'' ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 2-0 τον Α.Ο. Κέρκυρα


Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, έκανε... ποδαρικό στις νίκες προχθές, επικρατώντας του Α.Ο. Κέρκυρα με 2-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' για τη 2η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν οι Mellberg στο 29' και Riera  στο 86'.

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν τίποτα ιδιαίτερο, ειδικά στο β’ ημίχρονο που έπαιξαν και χωρίς κλασικό φορ, ενώ από την άλλη ο Α.Ο. Κέρκυρα δεν μπόρεσε να βγει με αξιώσεις απέναντι από τον Νικοπολίδη.

Μια αξιόλογη φάση έκαναν οι φιλοξενούμενοι σ’ όλο το ματς κι αυτή ήρθε στο 10' με την καρφωτή κεφαλιά του Παρασκευαΐδη, με τον Νικοπολίδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ήταν αυτός που προσπαθούσε κι από το 20λεπτο κι έπειτα, δημιούργησε φάσεις με κύριους εκφραστές τους Riera, Ibagaza και Fuster, όμως το γκολ ήρθε από στημένη φάση. Ο Ibagaza εκτέλεσε κόρνερ, με τον Κωνσταντόπουλο να έχει διώξει νωρίτερα το κοντινό σουτ του Riera, κι ο Mellberg με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 29'.


Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έδειξε ζωντάνια στο α’ μέρος, όμως στην επανάληψη, έκανε ό,τι έκανε και στο Καυτανζόγλειο. Ο Valverde έβγαλε στο ημίχρονο τον Μήτρογλου κι ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έπαιξε χωρίς καθαρό φορ, με τον Mirallas Y Castillo να αναλαμβάνει τον ρόλο του... φουνταριστού.

Η μπάλα κυκλοφορούσε, όμως έλειπε η τελική προσπάθεια παρά την πολύ καλή εμφάνιση της επιθετικής πεντάδας (σ.σ.: Fuster, Ibagaza, Riera, Φετφατζίδης, Mirallas Y Castillo). Ο ''Φέτφα'' ήταν για άλλο ένα ματς εξαιρετικός και δύσκολα θα μείνει στο εξής στον πάγκο.

Ο πιτσιρικάς έκανε πολύ καλές ενέργειες, απείλησε σε δυο τρεις φάσεις κι έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στους ''ερυθρόλεκους''. Προς το τελευταίο 10λεπτο, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανέβασε και πάλι στροφές, έψαξε το γκολ, έκανε δυο-τρεις φάσεις και κατάφερε να το πετύχει με τον Riera στο 86' και να καθαρίσει το ματς. Θετικός έστω και για το 10λεπτο ο Rommedahl, που απελευθέρωσε τον Ibagaza.




Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο. Κέρκυρα         2-0 (1-0)
29' Mellberg, 86' Riera.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος Αβρ., Mellberg, Τοροσίδης, Holebas, Hurtado, Fuster (64' Dudu Cearense), Φετφατζίδης, Riera,  Ibagaza (78' Rommedahl), Μήτρογλου (46' Mirallas Y Castillo). 

Α.Ο. Κέρκυρα (Χαράλαμπος Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου Δ., Στολτίδης (46' 'Flavinho'-Flavio Silveiro de Carvalho), Καλαντζής, Γιάντσης (46' Ιωάννου Ηλ.), Παρασκευαΐδης, Majstorović, Κοντοδήμος, Gustavo Veronesi, Epstein (61' Λαμπρόπουλος), Μακρής.

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates