Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πολύ καλός ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., 3-0 τον Α.Γ.Σ. Αστέρα Τρίπολης


Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ο οποίος πιάνοντας εκπληκτική απόδοση επικράτησε του Α.Γ.Σ. Αστέρα Τρίπολης στο κατάμεστο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' πολύ πιο εύκολα από ό,τι φανερώνει το τελικό 3-0, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Με τον Marko Pantelić να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. άνοιξε το σκορ στο 29', διπλασίασε τα τέρματά του στο 62' με τον Fuster και κλείδωσε τη νίκη στο 73' με το αυτογκόλ του Φυτανίδη.

Ο Valverde προτίμησε τον Rommedahl αντί του Φετφατζίδη και δικαιώθηκε. Ο Δανός ήταν εξαιρετικός και μαζί με τον Riera που έπαιζε αριστερά δημιούργησαν τεράστια ρήγματα στους αντιπάλους τους.

Ο Ισπανός έριξε στο ματς τους Dudu Cearense και Ibagaza, αφήνοντας στον πάγκο τον Hurtado, ενώ μπροστά τους έπαιζε ο Fuster και στην κορυφή ο Pantelić. Από την άλλη ο Βλάχος είχε γεμίσει το κέντρο με 5 χαφ και μοναδικός προωθημένος έπαιζε ο Rogerio.
Οι ''ερυθρόλευκοι'' ήταν καταιγιστικοί, έπαιζαν μονότερμα τον Α.Γ.Σ. Αστέρα Τρίπολης, που είχε έναν εξαιρετικό Degra, ο οποίος ευθύνεται για το ότι η ομάδα του δεν διασύρθηκε.

Έπειτα από σωρεία χαμένων ευκαιριών, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Pantelić στο 29', ενώ φάνηκε ότι ο Valverde είχε δουλέψει όλη την βδομάδα στα στημένα, καθώς όλα τα κόρνερ και τα φάουλ εκτελούνταν με κομπίνες.

Εκτός από τα δυο εξτρέμ των γηπεδούχων, εξαιρετικοί ήταν και οι Fuster, Ibagaza που πέρασαν πολλές κάθετες πάσες στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Στον αντίποδα, η ομάδα του Βλάχου δεν μπόρεσε να πιέσει τα χαφ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., να καταστρέψει την οργάνωση του παιχνιδιού του αντιπάλου, να κλέψει μπάλες και να βγει στην κόντρα.


Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δεν έριξε στροφές. Μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα και πολιορκούσε συνεχώς την περιοχή του Degra. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ήταν εξαιρετικός και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, καθώς οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ και οι αλλαγές που έκανε οValverde  ήταν πετυχημένες και δεν άλλαξαν την μορφή του αγώνα και το τάιμινγκ των ''ερυθρόλευκων''.

Στο 60' ο Bartolini... φρέναρε με αγκωνιά τον Τοροσίδη, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και στο φάουλ που εκτελέστηκε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έβαλε τις βάσεις για τη νίκη με το γκολ του Fuster στο 62'. Οι Αρκάδες αν και έμειναν με 10 παίκτες, σκόραραν στο 67', όμως ο Παμπορίδης ακύρωσε λανθασμένα το γκολ για επιθετικό φάουλ του Pulido.

Στο 73' η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, καθώς ο Degra έστειλε με τη γροθιά τη μπάλα στο γόνατο του Φυτανίδη, έπειτα από τη σέντρα του Rommedahl  και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του για να διαμορφωθεί το τελικό 3-0. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα, κυρίως από τις εξαιρετικές προσπάθειες του Mirallas Y Castillo, που βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα ο οποίος δεν του επέτρεψε να σκοράρει.

Εν κατακλείδι, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. πήρε μια άξια νίκη, σκόραρε περισσότερα από ένα γκολ, κάτι που προβλημάτιζε παίκτες και Valverde, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κι αποζημίωσε τον κόσμο του.


Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης           3-0 (1-0)
36' Pantelić, 62' Fuster, 73' αυτ. Φυτανίδης


Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος Αβρ. (76' Modesto), Mellberg, Raul Bravo, Τοροσίδης, Dudu Cearense,  Ibagaza (84' Φετφατζίδης), Fuster, Riera, Rommedahl, Pantelić (63' Mirallas Y Castillo).

Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης (Ευάγγελος Βλάχος): Degra, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Bartolini, Urribarri, Bastía, Λαδάκης, 'Rogerio'-Rogerio Gonçalves Martins, Rubil (46' Udoji), Carrera (63' Pulido), Arrache (76' Φορτούνης).

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates