Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Με την αύρα του Zico...και της επίθεσης



Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Super League 2009-10, χθες στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. επιβλήθηκε του Α.Γ.Σ. Αστέρα Τρίπολης με 3-0 με γκολ των Mellberg στο 35' με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή, Μήτρογλου στο 53' με προβολή και Zairi στο 66' με έξυπνο πλασέ. Άτυχος ο Santo που τραυματίστηκε στην αριστερή ποδοκνημική και πιθανότατα χάνει το κρίσιμο ματς με την Σταντάρ Λιέγης (Royal Standard de Liège). Τραυματίστηκε και ο Γκαλίτσιος.



Ο Ολυμπιακός του Zico πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας γκολ, χάνοντας ευκαιρίες και παίζοντας ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Κι όλα αυτά χωρίς τους Τοροσίδη και Ledesma που έμειναν στον πάγκο για να ξεκουραστούν, τον Galletti να επιστρέφει μετά από περίπου ένα μήνα και τον Maresca να δείχνει πως είναι πανέτοιμος ενόψει του καθοριστικού ματς με την Σταντάρ Λιέγης. Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Raúl Bravo.
Αυτή ήταν η έκτη και πιο άνετη νίκη των νταμπλούχων Ελλάδας στην μικρή ιστορία των αναμετρήσεων με τον Α.Γ.Σ. Αστέρα Τρίπολης και πλέον περιμένουν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού A.O. στην Καβάλα για να μείνουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία.

Όσο για τον Α.Γ.Σ. Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών και σε κανένα σημείο δεν πίστεψε πως μπορεί να φύγει από το Φάληρο έστω και μ' ένα βαθμό.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης 3-0 (1-0)
35' Mellberg, 53' Μήτρογλου, 66' Zairi.

Συνθέσεις
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Zico): Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος Αβρ., Mellberg, Γκαλίτσιος (77' Żewłakow), Raúl Bravo, Dudu Cearense, Maresca, Óscar González, Galletti (69' Στολτίδης), Μήτρογλου, Santo (17' Zairi).

Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης (Mάριο Γκόμες): Ντεγκρά, Λαμπρόπουλος, Φυτανίδης, Καρντόσο (65' Καούνος), Μπαστία, Λαζαρίδης, Εστέβες, Βίλτσες (46' Ουντότζι), Μαρσελάο, Έντερ (46' Ζεάν Κάρλος), Τσέζαρεκ.

Ιστορία των αναμετρήσεων
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης
2007-08   1-1 (23η αγωνιστική)
2008-09   3-1 (  1η αγωνιστική)
2009-10   3-0 (  7η αγωνιστική)

Photo: InTime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates