Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Δύσκολη πρόκριση για τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. με 0-1 επί του Γ.Σ. Ηλιούπολις για το Κύπελλο Ελλάδας


Δύσκολη εκτός έδρας νίκη χθες για τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. με 0-1 επί του Γ.Σ. Ηλιούπολις για τον Γύρο Δ' (φάση των '32') του Κυπέλλου Ελλάδας στο ''Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω Σταύρος Μαυροθαλασσίτης''.

Ναι μεν στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και η πρόκριση εν προκειμένω, η εμφάνιση όμως δεν θα πρέπει να... άρεσε και τόσο στους ''ερυθρόλευκους'', μιας και οι επίδοξοι πρωταθλητές χρειάστηκε να φτάσουν στο τέλος του παιχνιδιού για να κάμψουν την αντίσταση μιας μικρομεσαίας ομάδας της Football League.

Το χειρότερο είναι ότι η πλειονότητα των παικτών, χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής που χρησιμοποιήθηκαν, δεν δικαίωσαν την επιλογή του Valverde να τους χρησιμοποιήσει, αφού οι περισσότεροι έδειχναν να κάνουν αγγαρεία.


Κάπως έτσι πήγε χαμένο ολόκληρο το α' ημίχρονο, στο δεύτερο μισό του οποίου, ο Γ.Σ. Ηλιούπολις άρχισε δειλά - δειλά να βγαίνει στην επίθεση, διαπιστώνοντας ότι ο αντίπαλός του ήταν σε κάκιστη μέρα, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα τον Νικοπολίδη.

Γι αυτό, άλλωστε, και από το ξεκίνημα σχεδόν της επανάληψης, ο Valverde άρχισε να ρίχνει στο παιχνίδι κάποια από τα «βαριά χαρτιά» του, φοβούμενος προφανώς τα χειρότερα. PantelićDudu Cearense και Φετφατζίδης μπήκαν στο παιχνίδι, άλλαξαν σε σημαντικό βαθμό τη ροή του, έδωσαν ώθηση στους φιλοξενούμενους και έτσι έφτασε το γκολ του Σέρβου επιθετικού λίγο πριν την εκπνοή να λυτρώσει τους ερυθρόλευκους.

Στον αντίποδα, ο Γ.Σ. Ηλιούπολις έδειξε ότι πρωταρχικός στόχος ήταν να σταθεί αξιοπρεπώς στο παιχνίδι και εν πολλοίς τα κατάφερε, έστω και αν οι παίκτες του Βαζάκα πίστευαν λίγο περισσότερο στην πρόκριση, ίσως τελικά να δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

Μετά τη χθεσινή πρόκριση στον Γύρο Ε' (φάση των '16') του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Α.Γ.Σ. Αστέρα Τρίπολης σε μονό παιχνίδι στην Τρίπολη.


Γ.Σ. Ηλιόυπολις - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.          0-1 (0-0)
87' Pantelić

Γ.Σ. Ηλιόυπολις (Γεώργιος Βαζάκας): Marrama, Νικολόπουλος, Στεφανίδης, Ηλιόπουλος, Φούφουλας, Παραράς, Κατεμής, Δημήτρης, Urošević (69' Σικαλιάς), Κρητικός (58' Načevski), Κάμπας (78' Λεοντίου).

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Νικοπολίδης, Modesto, Ποτουρίδης, Holebas, Γκαλίτσιος, Hurtado (60' Dudu Cearense), Παπαδόπουλος Ι., Zairi (52' Pantelić), Rommedahl (73' Φετφατζίδης), Németh, Μήτρογλου.

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates