Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Γ.Σ. Λύττος-Εργοτέλης Ηρακλείου - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-2: Μισό παιχνίδι, τεράστια νίκη




Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. πήγε στο Παγκρήτιο Στάδιο για 45 λεπτά και κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε στο β’ ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Γ.Σ. Λύττο-Εργοτέλη Ηρακλείου που είχε μετατεθεί για την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, μετά την αναβολή της 13ης Νοεμβρίου, για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Με γκολ των Pantelić στο 78’ και Fuster στο 90'+5 οι ''ερυθρόλευκοι'' πέρασαν νικηφόρα με 0-2 από μια έδρα που τους δυσκολεύει και πλέον φιγουράρουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία και στο +3 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό Α.Ο.

Από την άλλη ο Valverde παρέταξε τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. με 4-2-3-1. Ο Pardo κάτω από τα δοκάρια, στόπερ οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, αριστερά ο Holebas, δεξιά ο Modesto, στα χαφ οι Dudu Cearense, Hurtado, αριστερά ο Riera, δεξιά ο Rommedahl, σε ελεύθερο ρόλο ο Mirallas Y Castillo και μοναδικός προωθημένος ο Pantelić.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. μπήκε αποφασισμένος να επιβάλει άμεσα τον ρυθμό του και να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Οι ''ερυθρόλευκοι'' κυνήγησαν από την αρχή το γκολ και έφτασαν κοντά στο να το πετύχουν με την κεφαλιά του Pantelić έπειτα από το λάθος του Hieblinger, όμως ο Δασκαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ στο 49'.


Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πολιορκούν την αντίπαλη περιοχή και πότε από αριστερά με τον Riera, αλλά και τον Mirallas Y Castillo που συνέκλινε προς τα κει, αλλά και από δεξιά με τον Rommedahl, δημιούργησαν ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων που έστω και δύσκολα απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Όχι όμως και στη φάση του 78' που πυροδότησε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. κέρδισε δυο διαδοχικά κόρνερ για τα οποία οι Κρητικοί είχαν αντίθετη άποψη. Στη μία σε διεκδίκηση του Rommedahl με τον Ρουμπάκη και στην άλλη σε διεκδίκηση του Riera με τον Γιαλούση. Τελικά, από το δεύτερο που εκτελέστηκε με πάσα προήλθε το γκολ.

Ο Mirallas Y Castillo έδωσε τη μπάλα στον Riera, ο οποίος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Pantelić νίκησε την άμυνα των γηπεδούχων κι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, πανηγυρίζοντας έξαλλα τρέχοντας προς την εξέδρα που βρίσκονταν οι οπαδοί των Πειραιωτών στο 78'. Το γκολ του Fuster στο 90'+5 επισφράγισε τη νίκη των παικτών του Valverde, που αποθεώθηκε από την εξέδρα, όπως και η υπόλοιπη ομάδα.


Γ.Σ. Λύττος-Εργοτέλης Ηρακλείου - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.       0-2 (0-0)
78' Pantelić, 90'+5 Fuster

Γ.Σ. Λύττος-Εργοτέλης Ηρακλείου (Νικόλαος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Hieblinger, Ρουμπάκης, Shashiashvili, 'Beto'-Gilberto Galdino dos Santos (84' Καρέλης), Ορφανός, Φραγκουλάκης, Budimir, Leal (71' Romano).

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Pardo, Παπαδόπουλος Αβρ., Ποτουρίδης, Holebas, Modesto, Dudu Cearense, Hurtado, Mirallas Y Castillo (90'+1 Μήτρογλου), Riera, Rommedahl (90'+4 Γκαλίτσιος), Pantelić (88' Fuster).

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. παρατάχθηκε στις 13.11.2010 για το α΄ημίχρονο του διακοπέντος, λόγω βροχόπτωσης, αγώνα με την εξής σύνθεση: Pardo, Παπαδόπουλος Αβρ., Modesto, Holebas, Τοροσίδης, Dudu Cearense, Hurtado, Fuster, Riera, Mirallas Y Castillo, Pantelić.

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates