Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Εύκολα ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 5-0 τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ.



Η ποδοσφαιρική ευφυία και ποιότητα του Mirallas Y Castillo και του Riera, έφτανε και περίσσευε στον Ολυμπιακό που, χωρίς παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, δεν δυσκολεύτηκε να συντρίψει με 5-0 τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. το Σάββατο στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., σε αρκετές στιγμές του παιχνιδιού και, κυρίως, στο α' ημίχρονο, έδειξε σαφέστατα επηρεασμένος από τις απουσίες των Dudu Cearense και Ibagaza, οι οποίες του στέρησαν το «μυαλό» στο χώρο του κέντρου.

Ένα χώρο που έδειξε να ελέγχει ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του α' ημιχρόνου και αυτό, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι ''κυανέρυθροι'' έχαναν με... χαρακτηριστική άνεση την μπάλα στη μεσαία γραμμή.

Ωστόσο, το φοβερό γκολ του Mirallas Y Castillo στο 34' που εκμεταλλεύτηκε ακόμη ένα ''πούλημα'' της μπάλας από τον Latka, προχώρησε και με ασύλληπτο σουτ κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., αποτέλεσε τον ''προάγγελο'' για το επρόκειτο να ακολουθήσει στο β' ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν πλήρως.


Για να αποδώσουμε, πάντως, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, στην απόλυτη κυριαρχία τους έπαιξε σημαντικό ρόλο και το γεγονός ότι με το ''καλημέρα'' της επανάληψης (51'), ήρθε και το δεύτερο γκολ από τον Τοροσίδη να τους δώσει τον... αέρα που χρειάζονταν.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα έγιναν πανεύκολα για τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., αφού οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να βγουν από το... καβούκι τους και να ψάξουν για την ''ολική επαναφορά'', με συνέπεια οι ''ερυθρόλευκοι'' να κάνουν... πάρτι, κάθε φορά που έβγαιναν στην επίθεση.

Η, ούτως ή άλλως προβληματική άμυνα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των παικτών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με τον Riera να μοιράζει παιχνίδι και τους υπόλοιπους να αξιοποιούν τις εμπνεύσεις του.

Αρχικά ήταν και πάλι ο Mirallas Y Castillo που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για την ομάδα του στο 68', στο 78' ο Pantelić έκανε το 4-0, ενώ το ''κερασάκι'' στην... τούρτα το έβαλε ο ίδιος ο Riera στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.


Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.          5-0 (1-0)
34', 68' Mirallas Y Castillo, 51' Τοροσίδης, 78' Pantelić, 90'+3 Riera

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Pardo, Παπαδόπουλος Αβρ., Mellberg (62' Modesto), Raúl Bravo, Τοροσίδης, Dudu Cearense, Ibagaza, Fuster (71' Pantelić), Riera, Φετφατζίδης, Mirallas Y Castillo (77' Németh).

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. (Απόστολος-'Άκης' Μάντζιος): Macho, Varrault, Latka, Κοντοές, Cocalić, Σιόβας, Kumordzi (83' Κολοβός), Σάμαρης, Γουνδουλάκης (59' Hyka), Riera S., Balaban (66' Kukec).

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates