Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

''Ethos v01'' - LTJ Bukem, MC Conrad, Kid Loco, Adam Freeland στις 7 Νοεμβρίου



H SP-Innersense, γιορτάζοντας τα 13 χρόνια παρουσίας της στην εγχώρια ηλεκτρονική μουσική σκηνή, παρουσιάζει ένα μεγάλο επετειακό Event στην Αθήνα, με την ονομασία ''ETHOS v01''.
Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, σε μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής, με ειδικά εγκατεστημένο ηχοσύστημα, visuals και video projections, εγκαταστάσεις Bars, WC και με δυνατότητα κρατήσεων τραπεζιών, θα παρουσιαστεί ένα από τα ποιοτικότερα DJ Sets.

Γιατί ''Ethos''?
Γιατί σε αυτό που ονομάζεται “Clubbing”, πρέπει επιτέλους να υπάρχει HΘΟΣ. Πρέπει οι Promoters να σέβονται τους Clubbers, ώστε να κερδίσουν τον σεβασμό του κοινού, χωρίς το μόνο μέλημά τους να είναι τα χρήματα.
Έτσι η Innersense Productions φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα Event όπου :
Ο χώρος θα είναι πολυτελής και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες και την ασφάλεια των παρευρισκομένων. Ο ήχος θα είναι αυτός που πρέπει, ώστε το κοινό αλλά και οι καλλιτέχνες να απολαμβάνουν την μουσική.
Οι καλλιτέχνες θα είναι κορυφαίοι από κάθε άποψη, καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ηλεκτρονική μουσική χωρίς να είναι ξεπερασμένοι, καλλιτέχνες χωρίς ίχνος περιφρόνησης προς το κοινό, καλλιτέχνες που ο καθ’ένας μόνος του να παρουσιάζει κάτι μοναδικό.


LTJ Bukem
Όποτε εμφανίζεται ως resident στο Fabric του Λονδίνου δημιουργεί το αδιαχώρητο, οι μνημειώδεις εμφανίσεις του στο Exit Festival στην Σερβία (ψάξτε για το σχετικό DVD) και σε άλλα κορυφαία festivals του πλανήτη και οι εκστασιασμένοι clubbers σε ολόκληρο τον κόσμο δικαιώνουν περίτρανα τον κατά πολλούς κορυφαίο Drum’n’Bass καλλιτέχνη του πλανήτη, LTJ Bukem.
Ιδιοκτήτης της Good Looking, ενός κολοσσού που κατέχει την ομώνυμη δισκογραφική καθώς και εννέα! άλλες, έχει κυκλοφορήσει τις πασίγνωστες σειρές CD Logical Progression, Earth και Progression Sessions, αναρίθμητα Maxi Singles και Artist Albums.

MC Conrad
''Η φωνή του Drum’n’Bass'', μόνιμος παρτενέρ του LTJ Bukem στα DJ Sets του, επανειλημέννα ψηφισμένος ως ο Κορυφαίος D’n’B MC στον πλανήτη και ήδη πρότυπο για πολλούς άλλους MC’s, o MC Conrad δικαιούται να καμαρώνει για ένα σεβαστό μέρος της επιτυχίας του LTJ Bukem, καθώς είναι αυτός που παρασύρει τους clubbers σε ντελίρια ενθουσιασμού συνοδεύοντας την μουσική με τα φωνητικά του.

Kid Loco
O Kid Loco απολαμβάνει τεράστιας απήχησης σε όλη την Ευρώπη και χαιρετίζεται από Media και κριτικούς με τους τίτλους όπως ''Ο Βασιλιάς Του Νέου Γαλλικού Freestyle'' και ''Tο Τρομερό παιδί της Γαλλικής Σκηνής''.
Είναι παραγωγός και remixer μελωδικής, κυρίως ορχηστικής ηλεκτρονικής μουσικής, πρωτεργάτης της νέας γαλλικής μουσικής επανάστασης μαζί με τους Air, Daft Punk, Cassius, Mojo κ.α. Γεννήθηκε στην Γαλλία, έχει την έδρα του στο Παρίσι και το πραγματικό του όνομα είναι Jean Yves Prieur.

Adam Freeland
A True “Superstar DJ”

Headliner στα μεγαλύτερα Festivals παγκοσμίως, όπως τα Glastonbury και Coachella, compiler / mixer των διάσημων Compilation CD Series: Global Underground: Mexico City, Fabric Live! 016 και Back To Mine. Υποψήφιος για Grammy το 2005 για το Remix του στο “Fever” της Sarah Vaughn.


To Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού 103-105, πλησίον του ξενοδοχείου Intercontinental, έναντι της Παντείου.

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 23:00.


Εισιτήρια θα διατίθενται με προπώληση σε γνωστά κεντρικά δισκοπωλεία (€ 25,00), καθώς και στην είσοδο του Event (€ 30,00).




Πηγή: SP-Innersence

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates