Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

''Emporiki Υπεραξία – Greek Blue Chips'': Νέο επενδυτικό προϊόν από την Εμπορική Τράπεζα


© 2010 epirotica

Η Εμπορική Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου, καινοτόμου επενδυτικού προϊόντος, του ''Emporiki Υπεραξία – Greek Blue Chips'', το οποίο προσφέρει δυνατότητα υψηλών αποδόσεων, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα ελάχιστο τακτικό ετήσιο εισόδημα και εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη.

Πρόκειται για μια σύνθετη ομολογία (ομολογία συνδεδεμένη με την πορεία μετοχικού δείκτη) την οποία εξέδωσε η Emporiki Group Finance PLC, θυγατρική του Ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας και η οποία προσφέρει ιδιαίτερα προνόμια στους επενδυτές.

Η ομολογία είναι πενταετούς διάρκειας, εξασφαλίζοντας στους επενδυτές ετήσια απόδοση 4% κατά το πρώτο έτος. Κατά τα έτη 2 έως 5 η ετήσια απόδοση της ομολογίας συνδέεται με την πορεία του δείκτη μετοχών υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE/ATHEX 20, δηλαδή θα είναι 6,02% σε περίπτωση που η τιμή του δείκτη σε οποιαδήποτε ημερομηνία παρατήρησης (2η, 3η, 4η, 5η επέτειο έκδοσης της ομολογίας) είναι ίση ή μεγαλύτερη της τιμής του δείκτη κατά την ημερομηνία αρχικής παρατήρησης (ημερομηνία έκδοσης της ομολογίας), ενώ σε περίπτωση που η τιμή του δείκτη είναι χαμηλότερη ο επενδυτής θα λαμβάνει ετήσια απόδοση 1%.

Επιπλέον, το νέο προϊόν προσφέρει εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη της επένδυσης με ποσό εισόδου από €10.000, ενώ διατίθεται, χωρίς προμήθειες εγγραφής, εξόφλησης και θεματοφυλακής.

Το ''Emporiki Υπεραξία – Greek Blue Chips'' διατίθεται σε όλα τα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας από τις 8 Απριλίου 2010, όπου διατίθενται και λεπτομερείς πληροφορίες για τους πελάτες.
  

Πηγή: Emporiki Bank

''FTSE®", "FT-SE®" και "Footsie®" αποτελούν σήματα εμπορικά υπό την κοινή ιδιοκτησία των εταιριών London Stock Exchange Plc και The Financial Times Limited και χρησιμοποιούνται από την εταιρία FTSE International Limited μετά από σχετική άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates