Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Τέλος του μαρτυρίου για τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., νέα ήττα 2-1 από την Α.Ε.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α.


Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ηττήθηκε και από την Α.Ε.Κ. με 2-1 στο Ο.Α.Κ.Α., για την 6η και τελευταία αγωνιστική των Play Offs της Super League και τερμάτισε τελευταίος (5ος) μετά και τη νίκη του Α.Σ. Άρη! Μετά την έξέλιξη αυτή, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις της σεζόν 2010-11 από τον 2ο Προκριματικό Γύρο του U.E.F.A. Europa League (15 και 22 Ιουλίου 2010).

Το ματς ξεκίνησε πολύ μουδιασμένα μέχρι τη φάση που προηγήθηκε η Α.Ε.Κ. με τον Μανωλά να ανοίγει με κοντινό σουτ το σκορ μόλις στο 6'. Ωστόσο, η απάντηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. ήταν άμεση, καθώς έπειτα από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Óscar González, ο Ιωάννης Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Saja για να ισοφαρίσει στο 10'.

Έκτοτε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, έγιναν δυο αξιόλογες φάσεις για την Α.Ε.Κ. με τους Blanco στο 24' και Németh στο 31', ενώ ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. φωνάζει για μια δυο περιπτώσεις οφσάιντ κι άλλη μια φάση στο 29' που ο Κάκος σταμάτησε το παιχνίδι επειδή ο Manduca είχε χτυπήσει στο πόδι κι έμεινε κάτω την ώρα που ο Μήτρογλου έφευγε μόνος απέναντι από τον Saja... Στο α’ μέρος η Α.Ε.Κ. είχε μια φλύαρη υπεροχή, με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. των πολλών αλλαγών να μην μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.


Με την έναρξη της επανάληψης η Α.Ε.Κ. έγινε πιο απειλητική κι έχασε δυο καλές ευκαιρίες με τους Blanco στο 47' και Scocco στο 49', μέχρι να έρθει το ''δώρο'' του Óscar González που έχασε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.  κι ο Blanco που εκμεταλλεύτηκε κόντρες χρίστηκε σκόρερ στο 54'.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δεν είχε άλλη επιλογή από το να ρισκάρει, αφήνοντας την άμυνά του ακάλυπτη. Ο Bandović έριξε στο ματς τον Φετφατζίδη στο τελευταίο 10λεπτο στη θέση του αρνητικού Γκαλίτσιου που δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντα του δεξιού χαφ.

Παρά τα πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους, οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις πολύ καλές φάσεις, με τον Saja να λέει εντυπωσιακά ''όχι'' στην γυριστή κεφαλιά του Ιωάννη Παπαδόπουλου, διώχνοντας με υπερένταση σε κόρνερ στο 82'. Στο 89' ο Óscar González σούταρε ελάχιστα άουτ κι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν έκανε καλή προβολή από τα δυο μέτρα με τον Saja να μπλοκάρει πάνω στη γραμμή! Μ’ αυτόν τον τρόπο έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο μια προβληματική σεζόν για τους Πειραιώτες, η χειρότερη μετά από 22 χρόνια και την ''ιστορική'' σεζόν 1987-88 (8ος).


Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.     2-1 (1-1)
6' Μανωλάς, 54' Blanco - 10' Παπαδόπουλος Ι.

Α.Ε.Κ. (Dušan Bajević): Saja, Μανωλάς (17' Leonardo), Γκέντσογλου (76' Αλεξόπουλος), Γεωργέας, Λαγός, Jahić, Καφές, Manduca, Németh (88' Καράμπελας), Scocco, Blanco.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Božidar Bandović): Pardo, Παπαδόπουλος Αβρ., Παπαδόπουλος Κ., Raúl Bravo, Πάντος, Ledesma, Στολτίδης, Óscar González, Παπαδόπουλος Ι., Γκαλίτσιος (75' Φετφατζίδης), Μήτρογλου.

Super League 2009-10
Tελική Βαθμολογία - Play Offs

Ομάδα Αγώνες Γκολ Βαθμοί
2. Π.Α.Ο.Κ. 6 7-3 16
3. Α.Ε.Κ. 6 8-7 9
4. A.Σ. Άρης 6 8-9 8
5. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 6 3-7 8

Photos: InTime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates