Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-1: Στο +7 με άσχημη εμφάνιση

 

Χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. εκμεταλλεύτηκε το αυστηρό πέναλτι που κέρδισε και νίκησε με 0-1 τον Α.Γ.Σ. Αστέρα στην Τρίπολη για την 19η αγωνιστική της Super League. Ντεμπούτο για τον Μανιάτη που παραλίγο να σκοράρει στο 87' στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. μπήκε φουριόζος στο ματς και μέχρι το 10' είχε χάσει δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Degra να διώχνει στη γραμμή την κεφαλιά του Τοροσίδη στο 5' και τον Φυτανίδη να βάζει την κόντρα στο σουτ του Mirallas Y Castillo στο 8' με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω.

Η πίεση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. απέφερε καρπούς και οι ''ερυθρόλευκοι'' πήραν κεφάλι στο σκορ στο 30' με αυστηρό πέναλτι του διαιτητή Κουκουλάκη, ο οποίος είδε παράβαση στο διώξιμο της μπάλας του Orozco στον Fuster. Ο άσος των Πειραιωτών πάντως δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη κι άνοιξε το σκορ. Ο Κουκουλάκης βέβαια θα μπορούσε να είχε δείξει νωρίτερα την ''άσπρη βούλα'' στο 11' όταν ο Urribarri γκρέμισε στην περιοχή τον Τοροσίδη. Οι Αρκάδες έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 42' με το σουτ-φάουλ του Bastía που πέρασε ελάχιστα άουτ και οι δυο ομάδες πήγαν με το 0-1 στα αποδυτήρια.


Όσο καλό ήταν το πρώτο ημίχρονο, άλλο τόσο κακό ήταν το δεύτερο. Το γήπεδο είχε βαρύνει από την βροχή, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δεν καιγόταν για να βάλει κι άλλο γκολ κατά την προσφιλή του τακτική και περίμενε τους Αρκάδες που δεν κατάφεραν σε καμιά περίπτωση να πατήσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Pardo.

Στο 68' είδαμε την μοναδική καλή φάση του β' ημιχρόνου, έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό των Riera, Ibagaza, Fuster με τον τελευταίο να πλασάρει ψηλά άουτ από καλή θέση.

Ο Δερμιτζάκης έβγαλε στο 72' τον Rubil κι έριξε στο ματς τον Arsenijević για να γεμίσει την μεσοεπιθετική του γραμμή, όμως οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους. Το υπόλοιπο του αγώνα απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. πήρε το ''τρίποντο'' κι αποσπάστηκε με 7 βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό Α.Ο.


Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.      0-1 (0-1)
30' πέν. Fuster

Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δεμιτζάκης): Degra, Φυτανίδης, Urribarri, Pulido (20' Αργυρόπουλος), Orozco, Bastía, Λαδάκης, Carrera, Rubil (72' Arsenijević), 'Rogerio'-Rogerio Gonçalves Martins (65' Φορτούνης), Francou.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Pardo, Παπαδόπουλος Αβρ., Mellberg, Raúl Bravo, Τοροσίδης, Modesto, Ibagaza, Fuster (85' Μανιάτης), Riera (90'+1 Holebas), Mirallas Y Castillo (81' Zairi), Pantelić.

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates