Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Γ.Σ. Ηρακλής 2-0: Νίκησε, δεν ικανοποίησε...



Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., μπορεί να μην κατόρθωσε χθες να πιάσει σπουδαία απόδοση σε κανένα σημείο του αγώνα στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' για την 16η αγωνιστική της Super League, πλην όμως νίκησε με 2-0 τον Γ.Σ. Ηρακλή, κάνοντας και πάλι πέντε (+5) τους βαθμούς της διαφοράς από τη δεύτερη θέση.

Πραγματικά, οι ερυθρόλευκοι, με εξαίρεση το εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, όταν και προσπάθησαν να κάνουν φάσεις, έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Σκόρερς για τους Πειραιώτες ήταν ο Fuster στο 32' και ο Pantelić στο 83', ο οποίος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα σε ένα ακόμα ματς που μπήκε ως αλλαγή.


Από εκεί και πέρα και στο μεγαλύτερο μέρος του ενενηντάλεπτου, οι ερυθρόλευκοι έδειχναν να μην μπορούν να βρουν εύκολα λύσεις στο ''κατενάτσιο'' του Γ.Σ. Ηρακλή. Ο Mirallas Y Castillo προσπαθούσε, αλλά ήταν εμφανώς μακριά από τον καλό του εαυτό (παρά το δοκάρι που είχε στο 71'), ο Riera και ο Rommedahl δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και, έτσι, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

Κορυφαίοι σε απόδοση από πλευράς γηπεδούχων ήταν οι Fuster (κέρδισε και το βραβείο του M.V.P.), Τοροσίδης, Ibagaza και Ποτουρίδης και με καλές στιγμές κατά διαστήματα οι Mirallas Y Castillo, Raúl Bravo ενώ από την πλευρά του ο Γ.Σ. Ηρακλής έπαιξε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και όταν αποφάσισε να ρισκάρει μετά το 70' ατύχησε να μείνει με αριθμητικό μειονέκτημα λίγα λεπτά αργότερα λόγω αποβολής του Soltani.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη των "ερυθρολεύκων" στη Super League και η όγδοη στα ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν δώσει στο σπίτι τους (εξακολουθούν να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμολογικές απώλειες εντός έδρας), ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατάφεραν να σπάσουν και ένα αρνητικό σερί που κουβαλούσαν κόντρα στον "Γηραιό" στους τρεις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, με 1 ισοπαλία εντός και 2 ήττες εκτός.


Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Γ.Σ. Ηρακλής          2-0 (1-0)
32' Fuster, 83' Pantelić

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Pardo, Παπαδόπουλος Αβρ., Ποτουρίδης, Raúl Bravo, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος Ι. (75' Holebas),  Ibagaza, Fuster, Riera (69' Pantelić), Rommedahl (59' Zairi), Mirallas Y Castillo.

Γ.Σ. Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσικάς, Κανακούδης (70' Lima), 'Pitu' Garcia, Josemi, 'Dani'-Daniel Ricardo da Silva Soares, Soltani, Mara, Šišić (81' Βουτσιάς), Ηλιάδης (70' Βέλλιος).

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates