Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. 4-2: Τέλος καλό όλα καλά


 

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε ό,τι μπορούσε σημειώνοντας δυο γκολ για τον Πανσερραϊκό Μ.Γ.Σ., όμως ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έχοντας για κορυφαίους τους Riera, Pantelić νίκησε με 4-2 τα ''λιοντάρια'' στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' το περασμένο Σάββατο για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Valverde έβαλε στο κέντρο της άμυνας Mellberg, Ποτουρίδη, αριστερά τον Raúl Bravo, δεξιά τον Γκαλίτσιο, στα χαφ τους Modesto (σ.σ: πολύ καλός για άλλο ένα ματς ως αμυντικό χαφ), Fuster, πιο μπροστά τον Φετφατζίδη, αριστερά τον Riera και δεξιά τον Mirallas Y Castillo, ο οποίος έπαιζε πίσω από τον Pantelić που ήταν μοναδικός προωθημένος.

Η πρώτη φάση ήρθε για τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. στο 3' όταν ο Mellberg πήρε μια κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι και η μπάλα πέρασε άουτ. Από εκεί και πέρα ο Πανσερραϊκός M.Γ.Σ. ήταν αυτός που απείλησε αρχικά με τον Γεωργιάδη στο 9' μετά την λάθος απομάκρυνση του Pardo και στο 21' όταν ο ίδιος βγήκε απέναντι από τον Pardo μετά την ωραία μπαλιά του Dalé όμως έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, όταν ο Mirallas Y Castillo αντικαταστάθηκε από τον Zairi στο 24' λόγω εξάντλησης από την ίωση και η ανάπτυξη του παιχνιδιού γινόταν πολύ δύσκολα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 45' όμως ο Φετφατζίδης σούταρε στην κίνηση άουτ προ κενής εστίας, μετά από λάθος συνεννόηση της άμυνας των φιλοξενούμενων.


Με την έναρξη της επανάληψης το σκηνικό άλλαξε άρδην. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει από νωρίς το ματς κι αφού έχασε δυο καλές ευκαιρίες με Riera στο 49' και Φετφατζίδη (51' οριζόντιο δοκάρι) ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Pantelić να κάνει εξαιρετικό κοντρόλ μετά τη σέντρα του Fuster και να τελειώνει τη φάση με συρτό πλασέ στο 52'.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, όμως ο Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. έφερε προς στιγμήν το ματς... τούμπα! Ο Dalé κέρδισε πέναλτι από τον Ποτουρίδη κι ο Γεωργιάδης, για τον οποίο έχει βουήξει ο τόπος ότι το καλοκαίρι πιάνει λιμάνι, ισοφάρισε σε 1-1 στο 65'. Σαν να μην έφτανε αυτό ο νεαρός άσος έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και δυο λεπτά αργότερα έκανε το 1-2 με εξαιρετική ατομική προσπάθεια!

Το ματς από εκείνο το σημείο και μετά απέκτησε άγρια ομορφιά! Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Riera κι ο Ισπανός αν και δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Radman, ισοφάρισε σε 2-2 στο 70'.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. συνέχισε να πιέζει με κάθε τρόπο, ο Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. είχε κλειστεί πίσω κι έψαχνε την κόντρα και το ματς κρεμόταν σε μια κλωστή. Τελικά ο Pantelić, μετά την κάθετη πάσα του Zairi στον Rommedahl που μπήκε από δεξιά και σέντραρε, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-2 στο 85'. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Riera με άψογη εκτέλεση φάουλ στο 89' σημειώνοντας κι αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.


Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ.       4-2 (0-0)
52', 85' Pantelić, 70' πέν., 89' Riera - 65' πέν., 67' Γεωργιάδης

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Pardo, Mellberg, Ποτουρίδης (68' Παπαδόπουλος Αβρ.), Raúl Bravo, Γκαλίτσιος (71' Rommedahl), Modesto, Fuster, Φετφατζίδης, Riera, Mirallas Y Castillo (24' Zairi), Pantelić.

Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. (Dragan Kokotović): Radman, Γαλανόπουλος, Mawene, Alvarez, Kerla, Ανάκογλου (89' Ασλανίδης), Τριανταφύλλου, Castro, Tadić (82' Βοσκόπουλος), Γεωργιάδης (90'+1 Γιαννόπουλος), Dalé.

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates