Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

''Γκέλα'' για τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. στον Πειραιά





Ένα γκολ του 17χρονου Βέλλιου στο 92' και μια λάθος απόφαση του επόπτη Γουργιώτη ανάγκασαν χθες τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. στην δεύτερη γκέλα του στο Πρωτάθλημα αφού έμεινε στο 1-1 με τον Γ.Σ. Ηρακλή στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη 10η αγωνιστική της  Super League. Οι νταμπλούχοι είχαν προηγηθεί με τον Μαρέσκα στο 40', σκόραραν κανονικότατα στο 80' με τον Μήτρογλου, όμως ο επόπτης Γουργιώτης ακύρωσε δίχως λόγο και αιτία το γκολ, την στιγμή μάλιστα που ο Έλληνας επιθετικός καλυπτόταν από 2 αντιπάλους!



Οι "ερυθρόλευκοι" σκόραραν δύο φορές, μια με τον Maresca με σουτ στο 40' και μια με τον Μήτρογλου στο 80' όμως ο επόπτης Γουργιώτης αποφάσισε πως πρέπει να μετρήσει μόνο το ένα ακυρώνοντας το άλλο ως οφσάιντ.
Αποτέλεσμα; Οι "κυανόλευκοι" να βγουν στην επίθεση στα τελευταία λεπτά και με τον 17χρονο Βέλλιο που είχε περάσει αλλαγή στο 82' να σκοράρουν στο 92' και να φύγουν από το Φάληρο με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές.

Το θετικό πέρα από την πολύ καλή παρουσία της ομάδας του Σάββα Κωφίδη είναι και οι εξαιρετικές εμφανίσεις νέων παικτών τόσο για τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. όσο και για Γ.Σ. Ηρακλή. Για τον μεν πρωταθλητή ο Φετφατζίδης τα πήγε για άλλη μια φορά καταπληκτικά, ενώ για τον "Γηραιό" ο 17χρονος Βέλλιος αποδείχθηκε λίρα εκατό.



Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Γ.Σ. Ηρακλής    1-1 (1-0)
40' Maresca - 90'+2 Βέλλιος.

Συνθέσεις
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Zico): Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος Αβρ., Żewłakow, Mellberg, Raúl Bravo, Γκαλίτσιος, Dudu Cearense, Maresca (68' Ledesma, 84' Παπαδόπουλος Ι.), Νικλητσιώτης (73' Σοϊλέδης), Φετφατζίδης, Μήτρογλου. 

Γ.Σ. Ηρακλής (Σάββας Κωφίδης): Kowalewski, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Dié (51' Ηλιάδης), Epstein, Παπαστεργιανός, Κατσαμπής, Γιαννούλης, Dică (81' Βέλιος), Milano (59' Κονέ), Γιάντσης. 


Ιστορία των αναμετρήσεων - Πρωτάθλημα Ελλάδας
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Γ.Σ. Ηρακλής

Σε επίπεδο Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, έχουν αναμετρηθεί 7 φορές με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.
7 αγώνες - 4 νίκες - 2 ισοπαλίες - 1 ήττα.

Σε επίπεδο Α' Εθνικής και Super League, χθες αναμετρήθηκαν για 50η φορά με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.
50 αγώνες - 41 νίκες - 8 ισοπαλίες - 1 ήττα.
Σύνολο: 57 αγώνες - 45 νίκες - 10 ισοπαλίες - 2 ήττες.

Photos: InTime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates