Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Βρήκε τη φωτογραφική μηχανή της μέσω Facebook



Αν και προσωπικά δεν είμαι φίλος του Facebook, όπως είναι γνωστό στους κοντινούς μου, παραθέτω το παρακάτω άρθρο ως ένα δείγμα των δυνατοτήτων που έχει σε περισσότερο θετικές και εποικοδομητικές κατευθύνσεις.

Μια αναζήτηση, στο Facebook, για τον ιδιοκτήτη μιας χαμένης φωτογραφικής μηχανής έληξε με επιτυχία. Περισσότεροι από 230.000 άνθρωποι έγιναν μέλη ενός group που ονομάσθηκε ''Facebook-Needle In A Haystack'' (Βελόνα στα Άχυρα) για να προσπαθήσουν να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της φωτογραφικής μηχανής.

Ένας Αυστραλός, ο Ντάνι Κάμερον (Danny Cameron), ξεκίνησε το group όταν βρήκε την φωτογραφική μηχανή σε μια στάση λεωφορείου στη Μύκονο, όπου έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Τώρα τρεις φίλοι από το Λονδίνο ανταποκρίθηκαν. Λένε ότι δεν είναι φάρσα και ότι μια φίλη τους όντως είχε χάσει τη φωτογραφική μηχανή της. Λένε ότι είναι ''μια καταπληκτική ιστορία, απίστευτο". Το group έχει πλέον κλείσει. Ο Cameron δημοσίευσε μια τελευταία ανακοίνωση συγχαίροντας όλους όσιυς συμμετείχαν, ευχαριστώντας τους, και λέγοντάς τους  "δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δείτε εδώ ... ανοίξτε τις σαμπάνιες!"

Πηγή: sky.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates