Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Ξεκίνησε σήμερα το ''15ο Παζάρι Βιβλίου 2010'' στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην ΑθήναΒιβλία σε τιμές που ξεκινούν από 0,50 ευρώ θα βρουν όσοι επισκεφτούν από σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου ώς και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου το ''15ο Παζάρι Βιβλίου 2010'', στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα.

«Υιοθετήστε ένα βιβλίο, πρέπει να ζήσει» είναι το σύνθημα των διοργανωτών προς το αναγνωστικό κοινό. Οι επισκέπτες θα βρουν βιβλία με έκπτωση μεγαλύτερη ακόμα και από 70%.

Στο παζάρι, τη ''μεγαλύτερη εκποίηση βιβλίου στην Ελλάδα'', κατά τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου που το οργανώνει, θα εκτίθενται και θα πωλούνται βιβλία (και κάποιες σπάνιες εκδόσεις) που οι εκδότες έχουν στις αποθήκες τους αλλά που δεν είναι αναγκαστικά παλιά, αφού η υποχρέωση της λεγόμενης ''ενιαίας τιμής'' είναι αρκετά περιορισμένη χρονικά.

Οι τιμές, πέρα από τις υπερπροσφορές του 0,50 ευρώ, θα είναι διαρθρωμένες ανά μισό ευρώ. Το Παζάρι τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:45 το βράδυ.

Πηγές: In, Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates