Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

(Vid) Ο Kωνσταντίνος Bήτα στις 5 Φεβρουαρίου 2010 στο Fuzz Live Music Club



Ο Κ.Βήτα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ξεχώρισε στη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική σκηνή από τα πρώτα του κιόλας βήματα ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Στέρεο Νόβα.

14 χρόνια μετά τη διάλυση τους, ο Κ.Βήτα συνεχίζει να δημιουργεί μοναδικά αστικά ηχοτόπια που συνοδεύει με τα ποιήματα του. Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο πολυσχιδείς καλλιτέχνες: μουσικός, ποιητής, άλλοτε ζωγράφος, video artist, φωτογράφος... Συνοπτικά ένα ανήσυχο πνεύμα που δεν σταματά να μας αφυπνίζει με τη ''φωνή'' του, όποια μορφή και αν παίρνει αυτή!

Ο Kωνσταντίνος Bήτα επιστρέφει στη σκηνή με νέο μουσικό υλικό και όσοι θέλουν να τον απολαύσουν πρέπει να σπεύσουν να εξασφαλίσουν εισιτήρια. H προπώληση για τη συναυλία που θα δώσει στις 5 Φεβρουαρίου στο Fuzz Live Music Club ξεκίνησε από το Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα), αλλά και μέσω του Διαδικτύου στην ιστοσελίδα www.ticketpro.gr.

Στη συναυλία αυτή ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά «ζωντανά» τα νέα τραγούδια του από το άλμπουμ ''Ένωση'' που κυκλοφόρησε πρόσφατα.


Το κομμάτι ''Το χρώμα του ηλιου" από το νέο άλμπουμ


Κ.Βήτα - Ένωση
Lyra Records
2009 


Fuzz Live Music Club
Π. Ιωακείμ 1,  Πειραιώς και Χαμοστέρνας, Ταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates