Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

'Puma' Νέα Καβάλα - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-1: Κρατάει μόνο τη νίκη



Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. πέρασε νικηφόρα χθες από την Καβάλα και το Δημοτικό Στάδιο ''Ανθή Καραγιάννη'' για τη 13η αγωνιστική, επικρατώντας για πρώτη φορά των ''Αργοναυτών'' σε επίπεδο Super League και παίρνοντας τη νίκη με το πρώτο του φετινό εύστοχο πέναλτι έπειτα από τρία χαμένα!

Ο Valverde ρίσκαρε και παρέταξε τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. με τον Dudu Cearense μοναδικό κόφτη και είχε βάλει στο πλάι του τον Ibagaza. Τριάδα πιο μπροστά έπαιξαν ο Rommedahl με τον Φετφατζίδη που άλλαζαν πλευρές κι ο Fuster πίσω από τον προωθημένο Mirallas Y Castillo, ενώ επέστρεψε στην 11άδα ο Τοροσίδης.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στο πρώτο πεντάλεπτο, όμως οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Pardo. Οι ''Αργοναύτες'' πάντως δεν κατάφεραν να πατήσουν περιοχή στο α' ημίχρονο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που είχαν δυο-τρεις καλές στιγμές. Σε μια από αυτές, ο Φετφατζίδης ''άδειασε'' τον Πετκάκη, ο οποίος τον ανέτρεψε καθαρά κι ο Καλόπουλος σωστή έδειξε την ''άσπρη βούλα''.


Ο Fuster έστησε τη μπάλα και ευστόχησε για πρώτη φορά φέτος από τα 11 βήματα, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες για την ομάδα του στη φετινή σεζόν και στο 41' οι ''ερυθρόλευκοι'' πήραν το προβάδισμα. Οι Πειραιώτες μπήκαν στην επανάληψη αποφασισμένοι να σημειώσουν άλλο ένα γκολ και να τελειώσουν το ματς, όμως, η άμυνα των γηπεδούχων σωστά στημένη έδιωξε τον κίνδυνο σε δυο - τρεις περιπτώσεις.

Στο 55' ο Valverde έβγαλε τον Φετφατζίδη κι έβαλε τον Hurtado, καθώς ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έπαιζε ουσιαστικά με έναν ''κόφτη'', τον Dudu Cearense. Από την άλλη ο Kasperczak έριξε στο ματς τους Aleksandrowicz, Γιάννου κι ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έδωσε χώρο στην 'Puma' A.O. Νέα Καβάλα που δεν κατάφερε να πατήσει με αξιώσεις στην περιοχή κι απείλησε μια - δυο φορές με σουτ εκτός περιοχής.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., όσο πλησίαζε το τέλος, είχε σαφώς πιο αμυντικούς προσανατολισμούς και τελικά χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα κατάφερε να διατηρήσει το ισχνό προβάδισμά του και να πανηγυρίσει την τέταρτη φετινή του εκτός έδρας νίκη.


'Puma' A.O. Νέα Καβάλα - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.       0-1 (0-1)
41' πέν. Fuster

'Puma' A.O. Νέα Καβάλα (Henryk Wojciech Kasperczak): Galinović, Ducrocq, Πετκάκης, Hrgović, 'Douglão'-Douglas Ferreira, Tomašić, Dié, Vučićević (90'+2 Enoc Pérez), Ogbeche (71' Aleksandrowicz), Δρόσος (83' Γιάννου), Ναζλίδης.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Pardo, Παπαδόπουλος Αβρ., Modesto, Holebas, Τοροσίδης, Dudu Cearense, Ibagaza (90'+2 Παπαδόπουλος Ι.), Fuster, Φετφατζίδης (56' Hurtado), Rommedahl (69' Pantelić), Mirallas Y Castillo.

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates