Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

''Διπρόσωπος'' ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., 1-0 τον Α.Σ. Άρη


Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. πηγαίνει στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό Α.Ο., όντας επικεφαλής της βαθμολογίας και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία... Οι ''ερυθρόλευκοι'' επικράτησαν, τελικώς δύσκολα, 1-0 του Α.Σ. Άρη, το Σάββατο στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο Valverde παρέταξε τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. με σύστημα 4-2-3-1 με τους Pardo κάτω από τα δοκάρια, Παπαδόπουλο Αβρ.Mellberg στο κέντρο της άμυνας, Τοροσίδη δεξιά, Raúl Bravo αριστερά, αμυντικά χαφ τους Dudu Cearense, Ibagaza, τον Riera αριστερά, τον Φετφατζίδη δεξιά και τον Fuster πίσω από τον προωθημένο Mirallas Y Castillo.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους μόλις sto 1' όταν ο Mirallas Y Castillo βγήκε τετ α τετ με τον Σηφάκη και πλάσαρε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. άνοιξε το σκορ με την άστοχη έξοδο του Σηφάκη και το γκολ του Riera σε κενή εστία κι ακολούθησε καταιγισμός φάσεων μέχρι το 30' με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Ibagaza (άουτ στο 30') και το δοκάρι του Φετφατζίδη στο 18'.


Ο Α.Σ. Άρης δεν μπορούσε σε καμιά περίπτωση να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και ήταν κακός τόσο ανασταλτικά, αφού βγήκαν πολλές κάθετες πάσες, αλλά και δημιουργικά, αφού δεν είχε κάνει ούτε φάση μέχρι το 35' με τις τελικές προσπάθειες να είναι στο 10-0...

Στην επανάληψη, ο Cúper έριξε τον Javito στο ματς στη θέση του Μενδρινού κι ο Α.Σ. Άρης βελτιώθηκε προς το καλύτερο. Οι ''κίτρινοι'' ανέβηκαν κατακόρυφα σε σχέση με το κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πατήσουν περιοχή.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δεν κατάφερε σε καμιά περίπτωση να φτάσει στα στάνταρ του πρώτου ημιχρόνου, όμως ήταν και πάλι αυτός που έχασε τις ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πλασέ του Riera στο 52' από το ένα μέτρο που κατέληξε άουτ, μετά από εκπληκτική πάσα του Φετφατζίδη.

Ο Cúper έριξε στο ματς και τον Koke στο 60' στη θέση του Ruíz, όμως και πάλι οι ''κίτρινοι'' δεν κατάφεραν να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή του Pardo κι έτσι το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. να παίρνει άλλη μια νίκη.



Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ. Άρης           1-0 (1-0)
2' Riera

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ernesto Valverde Tejedor): Pardo, Παπαδόπουλος Αβρ., Mellberg, Raúl Bravo, Τοροσίδης, Dudu Cearense,  Ibagaza, Fuster (90' Παπαδόπουλος Ι.), Riera (80' Holebas), Φετφατζίδης (68' Rommedahl), Mirallas Y Castillo.

Α.Σ. Άρης (Héctor Raúl Cúper):  Σηφάκης, Neto, 'Oriol'-Oriol Lozano Farrán, Κουλουχέρης, Toni Calvo, Toja, Faty, 'Michel'-Michel Garbini Pereira, Μενδρινός (46' Javito), Česnauskis, Ruíz (60' Koke).

Photos: In Time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates