Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

17o Διεθνές Τουρνουά Acropolis Subbuteo


Το 17ο διεθνές τουρνουά Acropolis άνοιξε τις πύλες του στο μαγικό κόσμο του Subbuteo σήμερα, στη αίθουσα του Πανελλήνιου Συλλόγου Ερασιτεχνών Αθλητών Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για το Grand Prix που συγκαταλέγεται μέσα στα 20 κορυφαία της Ευρώπης, ενώ σε ισχύ το επίπεδό του είναι αντίστοιχο του Europa League. Φέτος, στο τουρνουά θα βρεθεί και ο αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Marc Gauci που θα αγωνιστεί με την ομάδα ''Άτλας'', ενώ με την ίδια φανέλα θα παίξει και ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Μάλτας, Derec Konti, έπειτα από την επταετή θητεία του στην A.S. Roma.

Στο τουρνουά υπάρχουν κατηγορίες για νεαρούς μέχρι 15 και μέχρι 12 ετών, οι U15 και U12 αντίστοιχα, γυναικών (Ladies), Βετεράνων (άνω των 40 ετών), ενώ ξεχωριστό μέρος στο πρόγραμμα του Σαββάτου καταλαμβάνει το ομαδικό που περιλαμβάνει διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων ταυτόχρονα και ξεκινά στις 14:30. Οι αγώνες στις υπόλοιπες κατηγορίες έχουν προγραμματιστεί να εκκινήσουν στις 10:00, ενώ την Κυριακή υπάρχει το Open με ώρα έναρξης τις 09:30, το μοναδικό τουρνουά για το οποίο έχουν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις συμμετοχής.

Ευκαιρία θα έχουν να παίξουν και οι αρχάριοι, καθώς ο απαραίτητος εξοπλισμός θα υπάρχει στην αίθουσα ως παροχή από τους ανθρώπους του Π.Σ.Ε.Α.Ε.Π.

Π.Σ.Ε.Α.Ε.Π.
Κύπρου 10 Β, Μοσχάτο, Αθήνα
Για περισσότερες πληροφορίες, καλείτε στο 694-464 8241 τον υπεύθυνο της διοργάνωσης, κ.Λεωνίδα Κουτρουμάνο.

Πηγή: SentraGoal

1 σχόλιο:

  1. Πόσες όμορφες αναμνήσεις φέρνει αυτό το άρθρο σε όλους εμάς που σαν παιδιά μαζευόμασταν και παίζαμε Subbuteo σαν μανιακοί...

    Πόσες χαρές, πόσοι τσακωμοί, πόσες λύπες και πόσο πολύ δέσιμο έδινε στην παρέα μας αυτό το παιχνίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Subscribe to updates