Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Συνέδριο με θέμα ''Ήπειρος-Δυνατότητες'' από τον Y.P.O. Greater Europe



Ένα από τα παγκόσμια συνέδρια του, με θέμα '''Ήπειρος-Δυνατότητες'', όπου συναντώνται 60 Πρόεδροι μεγάλων επιχειρήσεων και Οργανισμών της Ευρύτερης Ευρώπης, διοργανώνει στα Ιωάννινα από τις 5-8 Νοεμβρίου ο Y.P.O. Greater Europe.

Ο Y.P.O. Greater Europe (Οργανισμός Νέων Προέδρων Ευρύτερης Ευρώπης), όπως ονομάζεται, εκπροσωπεί εταιρείες που απασχολούν πάνω από 14 εκατομμύρια ανθρώπους και παράγουν περισσότερο από 3 τρισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο σε έσοδα, που ισοδυναμούν με το 5% της παγκόσμιας οικονομίας.

Ο Y.P.O. Greater Europe, έρχεται στην Ελλάδα, με στόχο τα μέλη του να γνωρίσουν καλύτερα τις οικονομικές και άλλες δυνατότητες της χώρας. Ο αντιπρόεδρος του Y.P.O. Greater Europe στην Ελλάδα και Διευθύνων Σύμβουλος του i-group, Αναστάσιος Οικονόμου, αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι οι προϋποθέσεις και οι επενδυτικές προοπτικές, στην περιοχή είναι ενθαρρυντικές, καθώς δημιουργούνται ήδη οι υποδομές (Εγνατία οδός, Ιωνία οδός, λιμάνι Ηγουμενίτσας), που θα στρέψουν τα βλέμματα του παγκόσμιου οικονομικού, τουριστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, στο κομμάτι αυτό της Ελλάδας.

Με επισκέψεις στα υπό κατασκευή έργα, ομιλίες για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στους νομούς της Ηπείρου, συναντήσεις με επιχειρηματίες της περιοχής, και τις τοπικές αρχές, οι του Y.P.O. Greater Europe, προσδοκούν στη περαιτέρω διεύρυνση των δυνατοτήτων για επενδύσεις.

Πηγή: Η Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to updates